Anställa på ett enkelt sätt.

TestGorilla ger dig de bästa verktygen för att screena dina kandidater så att du kan fatta bättre, snabbare och enklare anställningsbeslut.

1. Skapa högkvalitativa utvärderingar, snabbt.

Det är enkelt att skapa utvärderingar med TestGorilla. Kom igång med de här enkla stegen.

2. Bjud in kandidater på ditt sätt.

Få kontakt med kandidaterna genom att skicka e-postinbjudningar direkt från TestGorilla eller direkt från ditt ATS-system. Har du en lång lista med kandidater? Skicka enkelt flera inbjudningar med ett enda klick. Eller be kandidater att registrera sig genom att dela en direktlänk.

3. Analysera och fatta beslut om de bästa kandidaterna.

Se resultaten rulla in och hitta dina starkaste kandidater med TestGorillas lättlästa rapporter.

Fler anledningar till att företag väljer TestGorilla.

Förvånande enkelt Vi har utformat det så att vem som helst enkelt kan skapa utvärderingar, lägga till anpassade frågor, rangordna kandidater, exportera anpassade CSV-filer och mycket mer.

Otroligt värde Vi gör professionella utvärderingar till ett överkomligt pris för alla och effektiviserar anställningsprocessen för alla företag.

Positiv kandidatupplevelse Inga konton krävs för sökande som genomgår din utvärdering. Använd din logotyp så att ditt företag gör ett varaktigt intryck.

Förhindra fusk Visa automatiska ögonblicksbilder av kandidater när de testas. Få aviseringar om en kandidat lämnar helskärmsläget.

Flexibla filöverföringar Låt de sökande ladda upp viktiga dokument som CV eller en meritportfölj.

Utmärkt support Få svar på dina frågor, snabbt. Vårt team finns alltid här för att hjälpa till.

Smartare integration Inbyggd integrering med program som Workable, Greenhouse, Lever, SmartRecruiters, Recruitee, BreezyHR, Bullhorn, JazzHR och Zapier.

Mobilvänliga funktioner Optimerad för alla plattformar. Skapa och granska utvärderingar i farten. Låt kandidaterna visa upp sina talanger på valfri enhet.

Förnya din anställningsprocess.

Börja använda TestGorilla idag eller prata med oss om vilka utmaningar du möter i rekryteringsprocessen för att se hur vi kan hjälpa till.