Videnskaben bag TestGorilla.

Vores mission er at give dig og dine kandidater en god og meget nøjagtig screeningsoplevelse – uden fordomme eller stress. Det opnår vi ved at bruge en yderst videnskabelig tilgang på flere niveauer, der sikrer, at vores screeningstests altid er gyldige, pålidelige og retfærdige.

Designet og valideret af eksperter.

Det hele starter med vores psykometriteam. For det første bruger vi dokumenterede og veletablerede testteoriprincipper til at udvikle rammen for vores tests. Derefter udvikler fageksperter inden for hvert område spørgsmålene til disse tests med vejledning fra vores team. Disse tests gennemgås derefter af andre eksperter for at sikre nøjagtigheden og effektiviteten af dem.

Et portræt af TestGorillas leder af vurderinger, Kim Severinsen

"Bredden, dybden og mangfoldigheden af de talentfulde mennesker i vores Vurderingsteam sikrer, at vi har kapaciteten og ekspertisen til at levere førende, videnskabsbaseret måling, vurderingsindhold, indsigt og innovation."

Kim Severinsen, leder af Vurdering hos TestGorilla

En illustration, der viser videnskabelig dataforskning

Pålidelige tests, der underbygges af videnskab.

Vores arbejde stopper ikke der. Vores avancerede statistiske algoritmer analyserer løbende nøgleindikatorer, der verificerer og forbedrer vores tests. Vi anvender metoder som Cronbachs alfa som en hjælp til at spore og bekræfte den interne overensstemmelse mellem spørgsmålene i en test.

Et fotografi og en illustration, der viser en vurderingsforsker og videnskabelig forskning

Forudsigelse af jobsucces ved hjælp af data.

I hver af vores tests verificerer vi indholdets gyldighed (hvad en test evaluerer), ved hjælp af UGESP’s rammer for medarbejderudvælgelse og det amerikanske arbejdsministeriums færdighedsanalyser.

Vi indsamler også feedback fra vores kunder om, hvordan de ansatte kandidater klarer sig. Dette gør det nemmere for os at bekræfte hver tests prædiktive gyldighed og giver os mulighed for at komme med databaserede anbefalinger om, hvilke tests der skal bruges til en given stilling.

Retfærdigt for alle kandidater.

Vi har udviklet vores platform og tests i henhold til standarderne i EEOC, et amerikansk agentur for lige beskæftigelsesrettigheder (Equal Employment Opportunity Commission), for at forhindre ubevidste fordomme under ansættelsesprocessen. Det betyder, at dine bedste kandidater rangerer højest, uanset køn, race, etnicitet eller alder. Vi bruger også regelmæssigt DIF-undersøgelser (differential item functioning) af data, der indsamles fra kandidater. Dette gør det nemmere for os løbende at forhindre enhver potentiel ufordelagtig indvirkning under ansættelsesprocessen.

Et fotografi af en glad kunde

En god brugeroplevelse.

Med TestGorillas enkle, strømlinede design kan dine kandidater fokusere på det, der betyder mest: at fremvise deres færdigheder. Med vores spørgsmål møder kandidater realistiske scenarier, der minder meget den oplevelse, der er forbundet med arbejdet i de stillinger, de søger.

Indsigtsfuld og ukompliceret.

Vi leverer rapporter og indsigt til dig med lige så stor omtanke og grundighed, som er tilfældet for vores tests. Derfor er vores platform førende inden for kundetilfredsheden på G2, et websted med softwareanmeldelser.

Med nogle få klik giver TestGorilla dig mulighed for at gennemgå, rangere og få et hurtigt overblik over dine kandidaters styrker og svagheder. Vores tydelige og strukturerede rapporter kan hjælpe dig med at træffe nøjagtige, databaserede beslutninger i ansættelsesprocessen, der vil have en positiv indvirkning på din virksomheds succes i fremtiden.

No publications to display

Forbedr din ansættelsesproces nu.

Start op med TestGorilla i dag, eller tal med os om dine udfordringer i ansættelsesprocesser, så vi kan hjælpe dig.

Indholdet på denne side har kun til formål at give generelle oplysninger og udgør og erstatter ikke juridisk rådgivning.